Egérirtás Kecskemét


Egerek keserítik meg az életed? 
Rendelj még ma egérirtást Kecskeméten és vonzáskörzetében!

Az egerek

Az egerek megjelenése a ház körül, vagy ami még rosszabb, a házban, rengeteg bosszúságot okoz. Az egér, vagy pontosabban a háziegér leginkább arról ismerhető fel, hogy farka rövidebb, mint a teste. Körülbelül hat-nyolc centis állat, tehát, ha ennél jóval nagyobbnak látod, akkor valószínűleg patkányt láttál, nem egeret. A házi egérnek feltűnően nagy fülei vannak, ez az egyik fő ismertető jele. Évente négy-hatszor kölykezik, egy-egy alkalommal körülbelül négy-hat utódot hoz világra. Ebből következik, hogy ha megjelenik, akkor mielőbb tenni kell ellene, különben hamar elszaporodik.

Különösen a hideg idő beköszöntével lehetsz figyelmes furcsa rágás nyomokra, kellemetlen ürülék és vizelet szagra és nyomokra, melyek arról árulkodnak, hogy az épületbe hívatlan látogatók költöztek be. Az egerek elsősorban padlólyukakban, zsákokban, göngyölegek és papírok közt található meg, illetve a hosszú idő óta nem bolygatott élelmiszereket is könnyen megkezdik. Ha valahol fészket épít, akkor attól nem megy messzire, mindössze pár méterre távolodik el tőle. Tehát, ha egeret látsz, akkor elképzelhető, hogy a fészke is a közelben van.

Az egér nem fogyaszt sok táplálékot, viszont szinte mindent összerág, ezzel komoly kárt és bosszúságot okozva. Az egerek megtelepedése és elszaporodása ellen te magad is tehetsz, például a házi szemét és az ételmaradékok megfelelő gyűjtése és tárolása által, illetve a higiénia és tisztaság biztosításával. Ha egérlyukat találsz, akkor azt mielőbb érdemes betömni, illetve, ha megtalálod a búvóhelyüket vagy fészküket, akkor azt mielőbb felszámolni.

Egérirtással természetesen te magad is megpróbálkozhatsz, azonban, ha szeretnél biztosra menni, akkor azt javasoljuk, hogy kérj profi segítséget! Mi addig nem nyugszunk, míg az egereket ki nem irtottuk, annak érdekében, hogy neked nyugtod legyen! Az egerek irtásához leginkább mérgezett csalétket helyezünk ki. Emellett, ha szükséges, akkor csapdát is kihelyezünk. A cél az, hogy maradéktalanul kiirtsuk az egereket. Ez nem csak azért fontos, hogy megszűnjön a kaparászás és az egér nyomai, hanem azért is, mert az egér és más rágcsálók betegségeket is terjesztenek. Ilyen például a szalmonella vagy az agyhártyagyulladás. Ha nem boldogulsz az egerekkel, akkor az oldalon feltüntetett elérhetőségeinken tudsz elérni minket! Biztos lehetsz benne, hogy megszabadítunk az egerektől, hívj minket bizalommal!

Ára

Ár egérirtás esetén: 20.000 Ft-tól.
Az ár függ az alapterülettől és a fertőzöttség mértékétől.

Ügyfélszolgálat

Ha megszabadulna az egerektől, hívj minket bizalommal!
Egérirtás: Kecskeméten és környékén.