Rovarirtás Kecskemét

Elszaporodtak környezetedben a rovarok?

Akkor rendelj rovarirtást Kecskeméten és vonzáskörzetében!

A rovarok megjelenése magánszemélyek és cégek számára is jelent gyakori problémát. A csótányok, ágyi poloskák, bolhák, hangyák, darazsak kiirtása házilag sok esetben lehetetlen küldetés, amelyre a sokadik eredménytelen próbálkozás után ébred rá későbbi megrendelőnk. Mi rendelkezünk a megfelelő szaktudással és eszközökkel ahhoz, hogy problémád hamar a feledés homályába merüljön.

Legyen szó ágyi poloskáról, csótányról, bolháról, hangyáról. darázsról, vagy egyéb rovarról, állunk rendelkezésedre Kecskeméten és vonzáskörzetében. Ha megjelentek ezek a bosszantó, kellemetlen élőlények a lakásban, akkor mielőbb cselekedni kell!  Ez alatt nem azt értjük, hogy mindenféle interneten olvasott házi praktikákat kell bevetni, hanem szakember segítségét kell kérni. A rovarok és kártevők ugyanis rendkívül gyorsan szaporodnak, így, ha nem kerül sor időben a rovarirtásra, akkor a helyzet súlyosbodik.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha megjelennek a rovarok a házban, akkor a többségnek egyáltalán nem jut eszébe, hogy szakembert hívjon, inkább az ismerősöktől hallott vagy az interneten látott praktikákkal kísérletezik. Sajnos mi is számtalanszor találkozunk olyan esetekkel, amikor a lakók már jó ideje szembesültek a ténnyel, hogy számos négy vagy többlábú kártevővel élnek egy fedél alatt, azonban ahelyett, hogy szakembert hívtak volna, inkább házi módszerekkel próbálkoztak, melyek nem sokat érnek. Minden egyes rovar esetében speciális irtószerre van szükség. A szakemberek által megvásárolható, szakképesítéshez és ÁNTSZ engedélyhez kötött irtószerek lényegesen nagyobb koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagokat, mint a szabadforgalmú, III. kategóriába sorolandó irtószerek.

A rovarirtást minden esetben bevizsgált, az emberi szervezetre veszélytelen az OEK által engedélyezett (Országos Epidemológiai Központ) irtószerrel végezzük.

Hogyan védekezzünk a rovarok ellen?

A helyi adottságokat és a fertőzöttség szintjét felmérve választjuk ki, hogy milyen védekezési módszert alkalmazunk. Csótány és hangya esetén preventív céllal legtöbbször gélezünk (ami egy mérgezett csalétek), ha már a fertőzöttség szintje magasabb, ajánlott kombinált kezelést alkalmazni, gélezni és sávpermetezést, esetleg rejtőzködő kártevő esetén kiűzés céljából hideg ködképzést is bevetni. Szintén rejtőzködő életmódú rovarok esetén fokozni lehet az eredményességet, ha füstképzést is alkalmazunk, amely a legapróbb résekbe és repedésekbe is képes bejuttatni az irtószerben lévő hatóanyagokat. Bármilyen rovarról is legyen szó, minden esetben kiválasztjuk a leghatékonyabb szakmai megoldást.

Egy egyszerű példával élve, az ágyi poloska emberi vérrel táplálkozó éjszakai rovar. Éppen ezért a legtöbb esetben nincs is semmiféle jele az ágyi poloskák megjelenésének, csak a bőrön megjelenő csípések árulkodnak arról, hogy történt valami éjszaka. Mivel nappal sehol sem látni őket, ezért a irtószerrel való lefújás meglehetősen lehetetlen feladat.

Egy másik példát említve, a csótányirtás is tipikusan egy olyan terület, ami szakembert kíván. Az interneten számos olyan tippet találni, melyeket felesleges kipróbálni, már a tippek olvasása során is egyértelmű, hogy például a szódabikarbóna és a cukor keveréke nem fog egy teljes csótány kolóniát kiirtani. A rovarok mindenféle nehézség nélkül átsétálnak rajta, az pedig felesleges remény, hogy elfogyasztják, ugyanis eláruljuk, nem fogják.

Mi a gyors és hatékony megoldás?

Ha valódi megoldásra vágysz, akkor azt javasoljuk, hogy hívj minket! Biztos lehetsz benne, hogy nem kétes praktikákkal vagy olcsó módszerekkel próbálkozunk, hanem igazán modern, hatásos irtószereket alkalmazunk! Ha rovarokat találsz otthonodban, nincs mire várni, hívj minket mielőbb!

Telefon: +36 70 741 6382

Ajánlatkérés itt...

Kapcsolatfelvétel itt...