HACCP Kártevőirtás
Kecskeméten és környékén

Szerződéses partner

Szerződéses partnerre van szükséged egy kártevőirtással foglalkozó szakcéggel?  

Mi vagyunk a megoldás: Kecskeméten és vonzáskörzetében állunk rendelkezésedre, ha HACCP kártevőirtásra van szükséged!

HACCP kártevőirtás

A HACCP rendszer azért jött létre, hogy az élelmiszerbiztonság biztosított legyen. Azon egységek területén, melyek élelmiszerek és italok előállításával, tárolásával, szállításával, valamint forgalmazásával foglalkoznak, be kell vezetni a HACCP rendszert. Az élelmiszerbiztonsági törvény kimondja, hogy minden fentebb említett cégnek évente legalább kétszer, HACCP kártevőirtást kell elvégeztetni, illetve szolgáltatási szerződést kell kötni egy kártevőirtással foglalkozó szakcéggel. 

A különféle kártevők komoly anyagi kárt tudnak okozni, ráadásul betegségeket is terjesztenek, ezért komoly problémát jelent, ha megjelennek az élelmiszer és ital kereskedelemben, raktározásban vagy vendéglátásban. Abban az esetben, ha az élelmiszeriparban van vállalkozásod és kártevők jeleit véled felfedezni, akkor semmi esetre ne várj vagy próbálkozz különféle trükkökkel vagy módszerekkel, hiszen vállalkozásoddal és ez által megélhetéseddel játszol! Ráadásul az élelmiszeriparban nem lehet akármilyen irtószert használni. Kizárólag olyan jöhet szóba, amely a HACCP kártevőirtás vonatkozó jogszabályainak megfelel.

Az évi kétszeri HACCP rágcsáló és rovarirtást abban az esetben is el kell végezni, ha egyébként a kérdéses területen nincs nyoma a kártevőknek. Ekkor a HACCP kártevőirtás preventív jelleggel történik. Jobb megelőzni a bajt, mint a már meglévő problémát kezelni. Ráadásul, ha már megjelentek a kártevők, akkor szinte biztosan megtörtént a károkozás, ami anyagiakban is mérhető.

A vonatkozó jogszabályok a szállásadók számára is előírják a preventív jellegű kártevőirtást évi két alkalommal. Emellett a különféle közösségi terek, mozik, kulturális központok, egészségügyi intézmények és nemzeti dohányboltok esetében is előírás a kártevőirtás.

Fontos, hogy a HACCP kártevőmentesítést kizárólag engedéllyel rendelkező szakcég végezheti el, méghozzá az emlősökre, emberekre nézve semmilyen veszélyt nem jelentő, engedélyezett kártevőirtó anyagokkal.

Szakszerű HACCP kártevőirtás

Szolgáltatási területünk: Kecskeméten és vonzáskörzetében

Ha HACCP kártevőirtásra van szükséged, akkor nyugodtan keress minket bizalommal a feltüntetett elérhetőségünkön. Szakszerű dokumentációval, engedélyezett irtószerekkel és nem utolsósorban nagy szakértelemmel dolgozunk, így biztos lehetsz benne, hogy munkánkat professzionális minőségben végezzük. Kérdéseiddel nyugodtan fordulj hozzánk, mindenben a segítségedre leszünk és hatékonyan elvégezzük a HACCP kártevőirtást a törvényi előírásoknak megfelelően! 

Rólunk tömören

Teljes körű megoldás

Képesített szakértelem

Tapasztalat

Megbízható partner