Rágcsálóirtás Kecskemét


Rágcsálók keserítik meg az életed? Akkor rendelj kullancsirtást Kecskeméten és vonzáskörzetében!

A rágcsálók

A rágcsálók megjelenése magánszemélyek és cégek számára is jelent gyakori problémát. Az egerek, patkányok, illetve a nyest kiirtása/távol tartása házilag sok esetben lehetetlen küldetés, amelyre a sokadik eredménytelen próbálkozás után ébred rá későbbi megrendelőnk. Mi rendelkezünk a megfelelő szaktudással és eszközökkel ahhoz, hogy problémád hamar a feledés homályába merüljön.

Az év minden szakaszában problémát jelenthetnek a különféle rágcsálók, melyek megjelenve komoly károkat tudnak okozni a háztartásokban és a mezőgazdaságban egyaránt. Arról már nem is beszélve, hogy akár betegségeket is okozhatnak. Éppen ezért érdemes mielőbb szakembert hívni, hiszen mindkét esetben komoly problémát jelentenek ezek a sok bosszúságot jelentő élőlények. A leggyakoribb rágcsálók, melyek felbukkannak a ház körül az egerek, a nyestek és a patkányok.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nyestet érthető módon sokan megismerik, ugyanakkor a patkány és az egér megkülönböztetése sokak számára jelent nehézséget. Leginkább a rágási nyomokból és az ürülékből lehet arra következtetni, hogy milyen típusú rágcsáló jelent meg otthonodban. Az egér két-három milliméter hosszúságú feketés-barnás ürülékkel rendelkezik, míg a patkány egy-két centis fekete vagy sötét barna színű, hengeres alakú, egyik végén csúcsos, másik végén gömbölyű ürüléket hagy maga után. A rágcsáló típusát azért fontos megállapítani, mert ez befolyásolja a rágcsálóirtás módját.

Az egerek hat-nyolc centis testű, nagy fülekkel rendelkező rágcsálók. Farka rövidebb, mint a teste. Főként a hideg évszakban döntenek úgy, hogy épületekbe költöznek be, nyáron a szabadban is megélnek. A legnagyobb probléma velük, hogy mindent összerágnak. A patkány jóval nagyobb, körülbelül tizenhat-húsz centi hosszúságú testtel rendelkezik. A farka hosszabb, mint a teste. Fontos megkülönböztetni a kétféle állatot, hiszen nem ritkán más módszert alkalmazunk kiirtásukra. Az sem jelent problémát, ha bizonytalan vagy, hiszen, ha le tudod írni, hogy nézett ki a rágcsáló, esetleg tudtál róla képet készíteni, akkor az nagy segítség nekünk!

A rágcsálóirtás többféle módszerrel történhet, például mérgezett csalétek vagy csapda kihelyezésével. Sokan próbálkoznak különféle házi módszerekkel a rágcsálók kiirtására, azonban nagyon gyakran ezek a módszerek teljesen hatástalanok. Ha már te is próbálkoztál, azonban semmi nem vezetett eredményre, akkor azt javasoljuk, hogy vedd igénybe a segítségünk! Mi valóban profi módszerekkel és ami még fontosabb nagy szaktudással és tapasztalattal a hátunk mögött dolgozunk, így biztosan búcsút mondhatsz a rágcsálóknak!

Szakszerű rágcsálóirtás

Egérirtást vagy patkányirtást keres, esetleg nyestek kártékonykodnak?

Hívjon szakembert! Vagy olvasson tovább itt:

Ügyfélszolgálat

Kérjen tanácsot, árajánlatot. Hívja ügyfélszolgálatunk!

Mobiltelefonon a számra kattintva hívhat bennünket (H-P, 8 és 18 óra között):