Patkányirtás Kecskemét


Patkányok keserítik meg az életed?

Rendelj még ma patkányirtást Kecskeméten és vonzáskörzetében!

A patkányok

Ha pár házzal vagy utcával arrébb patkányra panaszkodnak, akkor te sem lehetsz nyugodt, ugyanis nem kizárt, hogy a rágcsáló már nálad is megjelent! A patkányok, fészküktől (akkor is, ha minden életfeltétel adott) pár száz méterre is elvándorolnak, így már egyértelmű, hogy miért aggódhatsz még akkor is, ha viszonylag messze jelent meg a patkány ingatlanodtól. Elsősorban azért bosszantó a patkány jelenléte, mert mindent megrág, ezzel akár komoly károkat okozva, másrészt egyáltalán nem higiénikus állatok, rengeteg kórokozó telepedhet meg a testükön/szervezetükben.

Legyen szó bármilyen rágcsálóról, a mi véleményünk az, hogy mielőbb ki kell irtani, mielőtt még komolyabb károkat okoz és elszaporodik. Nem csak az a probléma, hogy a szigetelést és minden egyéb mást is könnyen szétrág, de az élelmiszerrel érintkezve akár szalmonellát, vagy pestist, kolerát is okozhat. A patkányirtást vannak, akik igyekeznek egy maguk elvégezni, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben nem sikerül kiirtani a kártevőket.

A patkányirtás során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a kihelyezett mérgezett csalétek a patkányt kiirtsa, de a haszon és házi állatokra ne jelentsen veszélyt. A kihelyezett csalétek valóban hatékony, akár egyszeri fogyasztást követően is a patkány elpusztulását eredményezi. A szakember általi csalétek kihelyezés előnye, hogy valóban igyekszünk mindenre gondolni, tehát kiirtani a patkányokat és gondoskodni a biztonságról, ennek megfelelően olyan óvintézkedéseket teszünk, hogy csak a kártevőnek legyen baja. Ennek megfelelően a mérgezett csalétket, kulccsal zárható műanyag dobozban helyezzük ki, így gyermek, házi állat nem fér hozzá, illetve a fogyasztás is könnyen ellenőrizhető. 

Természetesen minden patkányirtást megelőz egy terepszemle, melynek során felmérjük a kritikus pontokat, ahol vélhetően nagyobb eséllyel fog felbukkanni a patkány. A terepszemlét követően kerül sor a csalétek kihelyezésre, illetve a felmerülő kérdésekre is válaszolunk, így nem maradsz kétségek közt, minden fontos információval tisztában leszel!

Tisztában vagyunk vele, mennyire kétségbeejtő, amikor semmi sem használ, és napi szinten fedezed fel a patkányok nyomait vagy egyenesen a patkányokkal találod szembe magad. Ha már mindent kipróbáltál, esetleg nem akarsz kísérletezni, hanem azonnali, professzionális megoldásra vágysz, akkor azt javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Biztosíthatunk róla, hogy hamar megszabadítunk a patkányinváziótól!

Ára

Ár patkányirtás esetén: 25.000 Ft-tól.
Az ár függ az alapterülettől és a fertőzöttség mértékétől.

Ügyfélszolgálat

Ha hamar megszabadulna a patkányoktól,
hívja ügyfélszolgálatunkat!